SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

KÖYLERE YAPTIĞIMIZ ZİYARETLER İLE VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ

KÖYLERE YAPTIĞIMIZ ZİYARETLER İLE VATANDAŞLARIMIZIN SORUNLARINI YERİNDE TESPİT EDİYORUZ
Bu haber 06 Temmuz 2018 - 15:58 'de eklendi ve 181 views kez görüntülendi.
Valimiz Dr. Osman VAROL beraberinde Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk AYKUTLU ile birlikte Merzifon İlçemize bağlı köyleri ziyaretleri kapsamında Bulak Köyüne gitti.
Burada vatandaşlarımız tarafından sevinçle karşılanan Valimiz sorun ve talepleri dinledi. Bu ziyaretlerle köylerin ve köylü kardeşlerimizin karşılaştığı sorunları her yönüyle yerinde görüp tespit ederek bu sorunlara çözüm üretmeyi amaçladıklarını belirtti. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla İl Özel İdaremizin gayretle çalıştığını dile getirdi.
Vatandaşlarımız ziyaretleri ve köylerimizin taleplerine gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü Valimiz Dr. Osman VAROL’a teşekkür ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA